Datanät
Passagesystem
Offertförfrågan

Furusunds El – ett familjeföretag

sedan 1960

Välkommen till en liten presentation av vårt familjeföretag.

Precis som farfar Allan Persson som startade företaget 1960 och pappa Rolf Persson som har fört det vidare så är övertygelsen stor, att företaget skall kunna drivas vidare i samma generösa anda med 3:e generation – Jörgen Persson.

Företaget drogs igång ute i Roslagen med huvudinriktning att hjälpa alla så kallade nybyggare som byggde nytt på alla nya tomtområden. Samtidigt så behövde även Tullen, numera Kustbevakningen, Lotsen samt Vägverket med sina färjor vår hjälp med att hålla deras fastigheter och fartyg i brukligt skick. Efter drygt 63 år så servar vi fortfarande Vägverket med deras bilfärjor och fastigheter i Roslagen.

I början av 70-talet så var de flesta tomtområden färdigbyggda. Vi var då tvungna att söka nya arbetsuppgifter på annat håll. Rolf startade då en liten filial i Stockholm. Verksamheten ökade under de närmsta åren och är nu vår huvudverksamhet. I dag efter snart 63 år i ledningens tjänst så är fortfarande vår ledstjärna: ”Kunden har alltid rätt”.

Trots att vi kan ses som ett litet företag så finns här stor kunskap och erfarenhet. Vi har mycket tillförlitliga samarbetspartner inom alla områden där du kan få hjälp som både privatperson och företagare.

Kontakta oss